Word onweerstaanbaar voor je ideale klant met ijzersterke content

Een duidelijke Instagram feed, pakkende teksten of een stevige strategie: ik zorg ervoor dat jouw ideale klant niet meer om je heen kan. Ben je er klaar voor?

Welke ondersteuning jij ook nodig hebt,

ik heb iets voor je!

01

Social Beheer

Word binnen 3 maanden een Leading Lady op Instagram door op de radar te verschijnen van jouw ideale klant door ijzersterke en consistente content.

02

Insta Styling

Val op bij jouw ideale klant, tussen andere huidexperts, door een ijzersterk én opvallend Instagram profiel.

03

Content Copywriting

Geef het schrijven van je content uit handen, je hebt het al druk genoeg.

Wees de one and only voor je ideale klant

Waarschijnlijk heb jij als ondernemer een ontzettend grote passie voor je vak en wil je dit met de hele wereld delen. Naast je dagelijkse bezigheden die bij het ondernemerschap horen doe je de marketing er ook nog wel even bij – niet wetende of wat je aan het doen bent je wel goed doet.

Je droomt groot. Je wilt personeel aan kunnen nemen, zelf minder uren in de week gaan werken of meer naamsbekendheid creëren. Je weet dat hiervoor meer nodig is. 

Krijg een stukje plezier in het ondernemen terug, doordat je dingen doet en met mensen werkt waar jij blij van wordt 

Voel je zelfverzekerd als je content aan het delen bent en laat zien dat jij een expert in je vak bent

Maak van Instagram weer een feestje, omdat de constante druk van online aanwezig zijn is verdwenen

Haal het maken van content (of een deel hiervan) eindelijk van je to do lijstje af. Extra tijd – here i come!

Hi, ik ben Tamara én hier om jou te helpen met social media.

Ik help huidexperts die hun waardevolle tijd anders willen verdelen. Huidexperts die online zichtbaar willen zijn en leads en klanten willen halen uit Instagram, maar hier niet 10 uur per week mee bezig willen zijn.

Ik ga aan van de huidexpert die vol passie over haar werk praat en echt het verschil wilt maken in het leven van haar klanten – op welke manier dan ook.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken – zeker als je zo introvert bent als mij.

Dankzij mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik een heleboel kennis over de huid op zak. Het vinden van mijn ideale klant was dan ook niet moeilijk toen ik mijn eigen bedrijf startte. Het was duidelijk – ik ging mijn twee passies combineren.

Nu, na twee jaar, werk ik alleen nog maar met ondernemers die het vuurtje in mij laten branden. Ik werk iedere dag weer met ondernemers die echt mijn ideale klant zijn.

En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken.

“De samenwerking met Tamara verloopt super!”

Eerst hebben we m’n manier van communiceren samen uitgewerkt en aan de hand daarvan werkt Tamara maandelijks de onderwerpen uit waar ik graag de focus op leg. Zeker na m’n ongeval is ze voor mij m’n lifesaver, want ik heb momenteel zelf geen energie om m’n socials uit te werken, waardoor Tamara als geroepen komt.

Mede door haar sta ik momenteel ook op nummer 1 als social media expert bij m’n leverancier (waar ik een mooie prijs kan voor winnen). Thx voor alles wat je doet!

– Maarten

LET’S WORK TOGETHER TO CREATE

Een Instagram profiel met de juiste content om jouw ideale klanten te bereiken – terwijl jij klanten aan het behandelen bent.

WORD ONWEERSTAANBAAR VOOR JE IDEALE KLANT MET EEN DUIDELIJKE FEED, IJZERSTERKE CONTENT EN EEN STEVIGE STRATEGIE

Ready om stappen te zetten?

Omdat iedere ondernemer in een andere fase van haar onderneming zit, en dus andere behoeften heeft, heb ik drie verschillende onderdelen waarmee we aan de slag kunnen.

01 / The Instagram Fundamentals

02 / Insta Styling

03 / Content Copywriting