Hi, ik ben Tamara én hier om jou te helpen met social media.

Ik help huidexperts die hun waardevolle tijd anders willen verdelen. Huidexperts die online zichtbaar willen zijn en leads en klanten willen halen uit Instagram, maar hier niet 10 uur per week mee bezig willen zijn.

Ik ga aan van de huidexpert die vol passie over haar werk praat en echt het verschil wilt maken in het leven van haar klanten – op welke manier dan ook.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om jezelf zichtbaar te maken – zeker als je zo introvert bent als mij.

Dankzij mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik een heleboel kennis over de huid op zak. Het vinden van mijn ideale klant was dan ook niet moeilijk toen ik mijn eigen bedrijf startte. Het was duidelijk – ik ging mijn twee passies combineren.

Nu, na twee jaar, werk ik alleen nog maar met ondernemers die het vuurtje in mij laten branden. Ik werk iedere dag weer met ondernemers die echt mijn ideale klant zijn.

En ik help jou graag om hetzelfde te bereiken.

Meer over mij

Leer me kennen in één minuut

01. Mijn favoriete drankje

Fanta Lemon

02. Mijn favoriete seizoen

Herfst

03. Favoriete muziek genre

Hard rock & 80’s

04. Favoriete bezigheid

Concerten

05. Hoe noemen mensen mij

Regeltante

06. Mijn favoriete serie

Grey’s Anatomy

We weten allemaal dat social media een super belangrijk platform is om nieuwe klanten aan te trekken en huidige klanten te informeren.

In het verleden maakte ik al mijn social media posts zelf, maar eerlijk gezegd had ik daar dikwijls niet genoeg tijd voor, geen inspiratie, geen mooie foto bij een tekst of omgekeerd.

Ik raakte meermaals per week geïrriteerd omdat ik niet genoeg had gepost, waardoor ik minder bereik had, wat dan terug niet goed was voor de zaak.

Uiteindelijk had ik beslist dat ik niet meer alles alleen kon en moest opzoek gaan naar iemand die me hierbij kon helpen. Op een bepaald moment kwam ik Tamara tegen, mijn reddende engel!

Er viel zo een enorme last van mijn schouders, elke week mooie posts, mooie en informatieve teksten! Gewoon zalig!
Een echte aanrader!

– Karen

Mijn verhaal

Waar het allemaal begon..

Opleiding afgerond

Nadat ik mijn diploma tot schoonheidsspecialiste behaalde ben ik in een salon gaan werken en heb ik een heleboel vrouwen mogen helpen bij hun huidproblemen.

Tijdens mijn opleiding ben ik begonnen met mijn Instagram account Smoelwerk en maakte ik content voor de salons waarbij ik stage liep.

2020: Nieuwe start

In december 2020 verloor ik mijn baan door covid en besloot ik aan de slag te gaan met de aanvragen die ik kreeg van ondernemers voor het maken van hun social media content.

Ik volgde opleidingen en cursussen over social media, copywriting, strategieën en branding en zo liep dit probeersel al snel uit de hand.

Op dit moment

En nu? Nu help ik iedere dag weer super inspirerende huidexperts met hun online zichtbaarheid op Instagram én geniet ik er enorm van als ik mijn klanten heb kunnen helpen het verschil te maken in hun bedrijf.

2023 en de toekomst

SET UP YOUR BUSINESS FOR SUCCESS

Ben je er klaar voor?